Herdenking 15 Augustus Zwolle - de laatste informatie
 
Full Image

Zondag 15 

Welkom bij de laatste nieuwsbrief voor de herdenking van komende zondag 15 augustus. Deze nieuwsbrief bevat de laatste informatie. 

Tijd en locatie
- Datum: 15 Augustus
- Tijd: 19.00 - 20.30 uur (inloop vanaf 18.30 uur).
- Locatie: Indië - en Nieuw Guinea Monument in Park Eekhout, Zwolle. 
 
Zitplaatsen 
Alle beschikbare stoelen zijn gereserveerd. Dat betekent dat tenminste 100 mensen de herdenking zullen bijwonen. Als u geen stoel gereserveerd heeft, dan bent u alsnog van harte welkom, maar dan kunnen we u geen zitplaats aanbieden. Kort voor aanvang van de herdenking zullen we eventueel beschikbare stoelen aanbieden aan mensen die moeite hebben om te staan. 

Muziek
Tijdens de herdenking zingt kinderkoor Burung Bebas diverse liederen. Deze week oefent het koor onder de bezielende leiding van koordirigent en muziekpedagoog Mariëtte Bastiaansen. De muzikale begeleiding is in handen van pianist Coert Bremmers. Een korte impressie van zo'n repetitie vindt u hier

Trompettist Arjan Kuiperij van Koperensemble Excelsior blaast het signaal Taptoe en het koperensemble verzorgt de muzikale omlijsting. 

Sprekers
Sprekers zijn schrijfster Aca Siwabessy Stoffels en commandant Landstrijdkrachten luitenant-generaal Martin Wijnen. Stadsdichter Sarah Lucassen draagt een voor de gelegenheid geschreven gedicht voor.

Koffie en thee
Na afloop bent u bij het theehuis in het park welkom voor koffie en thee. 
yd2 yd2 yd2
yd2

Herdenking via Internet en Zwolse Regionale omroep

De 15 augustus Herdenking is live te volgen via internet. Dat kan Zondag 15 augustus vanaf 18.55 uur via deze link

Ook RTV Oost en RTV Focus Zwolle besteden uitgebreid aandacht aan de Herdenking. RTV Focus zendt de Herdenking op TV uit. 

Volg ons via social media: Facebook 

We maakten een korte video om de 15 augustus Herdenking veel meer bekendheid te geven. 


Via onze Facebook-pagina houden we u op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen. Volg ons daarom ook op Facebook.


yd2